.

Wat is een Rally?

De FICC Jeugdrally is een jaarlijkse internationaal kampeerevenement. Dit evenement wordt gehouden rond het paasweekend. Elk jaar wordt het door een van de organisaties die lid zijn van de FICC in een Europees land georganiseerd. Leden, tussen de 14 en 30 jaar die lid zijn van deze organisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement.

Het doel van de Rally

Het doel van de Nederlandse organisatie is het organiseren van een actieve en educatieve Rally, met een focus op internationale coöperatie en Nederlandse cultuur.

De Rally wordt dit jaar gehouden op één van de kampeerterreinen van de N.T.K.C. vlakbij Hazerswoude. Het terrein heeft grote, open velden, genoeg sanitaire voorzieningen en twee kampvuurkuilen. Er is meer dan genoeg plek voor de naar verwachting meer dan 200 deelnemers om te kamperen, met ruimte voor de feesttent en sportactiviteiten. Ook is het terrein makkelijk bereikbaar met OV, fiets of auto.

In een notendop:

Tijdens het Paasweekend van 6-10 april 2023 worden er vier dagen vol gezelligheid en activiteiten georganiseerd. Excursies, een sportdag en vier avonden gevuld met spellen, thema disco en natuurlijk kampvuur! Het weekend wordt afgesloten met een gezamenlijk paasdiner en natuurlijk een eindfeest. Zie de rest van de website voor meer informatie, of om je in te schrijven!

No sleep till Monday!