Campsite

De 71ste Jeugdrally wordt gehouden op het grootste terrein van de N.T.K.C gelegen in het Groene Hart. Het terrein is makkelijk bereikbaar met het OV, fiets of auto en er zijn meerdere fiets- en wandelroutes in de omgeving..

 

Bereikbaarheid

Het adres van het kampeerterrein is Voorweg 81, Hazerswoude-Dorp Het terrein is toegankelijk voor auto’s, fietsen en natuurlijk voetgangers. Zware voertuigen kunnen door een toegestaan maximumgewicht van 3000 kilo niet het terrein op. 

Volg navigatie naar Voorweg 81, Hazerswoude-Dorp.

Bussen kunnen niet het terrein oprijden door het toegestane maximumgewicht, maar uitladen kan voor de poort.

Volg navigatie naar Voorweg 81, Hazerswoude-Dorp.

Als je auto minder dan 3000kg weegt kan er op het terrein worden uitgeladen en worden geparkeerd

Volg navigatie naar Voorweg 81, Hazerswoude-Dorp.

Volg navigatie naar Voorweg 81, Hazerswoude-Dorp. Je kan ook gebruik maken van het fietsknooppuntennetwerk vanaf een station in de buurt. Volg de genummerde bordjes tot je het volgende nummer tegenkom en herhaal tot je op het terrein bent aangekomen. Indien je van een ander adres vertrekt, kan gebruik maken van deze routeplanner.

Leiden (17 km)

Verlaat het station aan de oostkant, volg de stationsweg en neem de eerste links om route 75 te vinden. Volg vervolgens de volgende nummers: 14, 13, 85, 69, 18, 71, 8, 7, 98, 5, 36, 27, LF4a. Het terrein bevindt zich aan je rechterhand, ongeveer 1.7km nadat je voor het eerst route LF4a tegenkomt.

Alphen aan den Rijn (7.5 km)

Verlaat het station aan de westkant. Volg hierna de nummers 77, 62, 34, 35, 25, LF4b. Het terrein bevindt zich aan je linkerhand, ongeveer 1.2km nadat je voor het eerst route LF4b tegenkomt.

Boskoop (3.2 km)

Verlaat het station en fiets in zuidelijke richting. Volg de nummers 11, 24, LF4b. Het terrein bevindt zich aan je linkerhand, ongeveer 1.1km nadat je voor het eerst route LF4b tegenkomt.

Je kan het vliegtuig pakken in de richting van Schiphol, Rotterdam-the Hague, Eelde of Maastricht en je reis vervolgen met het OV.

From there, you can take the train to the campsite. More info on trains, you can find under public transport

Je kan vanaf een vliegveld, veerhaven of huis ook het openbaar vervoer nemen naar het kampeerterrein. Wij adviseren je om een kijkje te nemen op 9292.nl of ns.nl . De dichtstbijzijnde bushalte is Duitslandlaan, Boskoop (2.0km) of Dorp, Hazerswoude-Dorp (1.8 km). 

Je kan treinkaartjes kopen via ns.nl.

We zijn nog aan het kijken of we shuttlebussen kunnen regelen die je vanaf de bushalte kan ophalen.