Frequently Asked Questions:

Ja, het is mogelijk om extra nachten bij te boeken! Iedereen is welkom om een nachtje eerder te komen of iets later te vertrekken, dit is absoluut geen probleem. Een extra nacht kost €4 per persoon en €1,50 per auto. Dit kan vooraf al worden geregeld, maar als je tijdens de Rally besluit om langer te blijven, het is ook mogelijk om bij de receptie een extra nacht af te rekenen.

Nee, je kan op het terrein geen boodschappen kopen. De dichtstbijzijnde supermarkt is maar twee kilometer van het terrein in Hazerswoude-Dorp, Er zijn kosteloos fietsen beschikbaar om mee naar de supermarkt mee te gaan, deze kunnen bij de receptie gereserveerd worden. Winkels kunnen gevonden worden op deze pagina.

Campers zijn normaal gesproken niet toegestaan op het kampeerterrein. Mocht je toch graag in een camper willen komen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Dan zullen we kijken wat we voor je kunnen regelen. Let op! Vanwege gewichtsbeperkingen van de toegangsweg kunnen voertuigen met een gewicht van meer dan 3000 kg het terrein niet op komen!

Muntjes voor drankjes kunnen bij de receptie worden gekocht. Het is mogelijk om te pinnen of contant te betalen. De dichtsbijzijnde geldautomaat kan je hiervinden. De prijs van de drankjes is nog nader te bepalen.

Op vrijdag en zaterdag zijn er excursies naar Gouda, en naar kaasboerderijen en molens in de buurt. Op geheel Nederlandse wijze zullen we hier op de fiets naartoe gaan. Er worden fietsen gehuurd, maar als je jouw eigen fiets mee wilt nemen kan dat natuurlijk! Laat dit dan alsjeblieft wel in het aanmeldformulier weten!

Er zullen genoeg fietsen zijn voor iedereen gedurende de excursiedagen van vrijdag en zaterdag.

Gedurende de andere dagen (donderdag, zondag en maandag) zal er een gelimiteerd aantal fietsen aanwezig zijn, zodat je gemakkelijk naar de supermarkt op en neer kan. Je kan bij de receptie een tijdslot reserveren hiervoor.

Mocht je nog vragen hebben, wacht dan geen moment en neem contacteren met ons op!